Geen vast contract nodig
24/7 te boeken
Geld terug garantie
Gratis annuleren

Bedankt voor je inschrijving!

Wij zijn blij dat je jezef hebt geregistreerd om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen bij Flex4coaching en onze visie op de flexwerkmarkt voor de (para)medische sector.

Misschien is dit wel je eerste kennismaking met ons bedrijf. Ik heb voor je een kort overzicht gemaakt van de diensten die wij aanbieden, met een link naar de pagina waar je meer informatie kunt vinden.

Praktijkruimte voor coaches per uur, per dagdeel of per dag huren

Het draait bij Flex4medics om het huren van praktijkruimtes voor coaches, per uur, dagdeel of dag. Om een ruimte te reserveren kan je via onze website de stad en gewenste ruimte selecteren, waarna je een overzicht van de opties ziet.

Bezichtiging plannen

We begrijpen dat je eerst een bezichtiging wilt voordat je een flexruimte inplant. Via onze website kan je de kamer die je het meest aanspreekt selecteren en vervolgens een bezichtiging aanvragen. Wilt je meerdere kamers zien, dan is het beter contact met ons op te nemen.

Vestigingsadres voor coaches

Voor coaches hebben we ook een servicekantoor dienst ontwikkeld, om je privacy te beschermen door je onderneming in te schrijven op één van onze vestigingen. Hier kunnen we post voor je ontvangen, scannen en doorsturen of voor je klaarzetten. Voor deze dienst kan je hier een offerte aanvragen die je direct per e-mail ontvangt.

Ik hoop je binnenkort op één van onze vestigingen te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
Florentijn van den Bos
Directeur Flex4coaching