Geen vast contract nodig
24/7 te boeken
Geld terug garantie
Gratis annuleren

Focus op uw bedrijf, niet op uw infrastructuur.

Flex4coaching is speciaal opgericht voor coaches die voor korte duur een coachruimte nodig hebben in een representatieve omgeving. Bij ons is korte duur ook echt heel kort. Je kan al een coachruimte huren voor 1 uur. Onze coachruimtes zijn netjes ingericht en beschikken over een basis die voldoende is voor een goed gesprek. Dus geen hoogpolig tapijt en koffie die in chique kopjes wordt geserveerd. Maar wel altijd lekkere koffie/thee ToGo en op elkaar afgestemd meubilair. En er is altijd supersnelle wifi beschikbaar.

Om onze prijzen zo laag te houden maken we gebruik van een online agenda en app. Zo kan je zelf al je boekingen zelf maken en beheren. Je kan te allen tijde tot 24 uur voordat je boeking zonder opgaaf van reden kosteloos annuleren. Door gebruik te maken van onze app kan je na je gesprek direct een vervolgafspraak plannen en vastleggen in de agenda.

Coachkamers voor korte termijn

De hoofdactiviteit van Flex4coaching is het verhuren van coachkamers voor korte termijn. Dit betekent dat de ruimtes die we beschikbaar hebben ook altijd beschikbaar zullen blijven en dat we constant investeren in de ruimte om ze steeds iets beter te maken en af te stemmen op jouw wensen. We horen dan ook graag van je als we iets kunnen toevoegen of verbeteren. Wij spreken jouw taal en weten wat je nodig hebt om een succesvolle praktijk te draaien.

De meeste van onze locaties hebben een receptie waar iemand aanwezig is om jou en je bezoek te ontvangen. Als dat niet zo is maken we gebruik van een intercomsysteem waarbij we je op afstand te woord staan en binnen laten. Daar waar we de toegang hebben geautomatiseerd hebben we wel extreem langs openingstijden. Dat is ook waar we in de toekomst met al onze locaties naar toe willen groeien. Openingstijden van 7:00 tot 23:00. Per locatie staan de openingstijden aangegeven.