Geen vast contract nodig
24/7 te boeken
Geld terug garantie
Gratis annuleren

Zakelijk vestigingsadres

Op alle locaties van Flex4coaching kan je een coachkamer, flex kantoor, spreekkamer of praktijkruimte huren per uur, per dag deel of per dag. Maar op welk adres schrijf je jouw bedrijf in bij de Kamer van Koophandel? Dat kan ook op het adres van Flex4coaching waar je komt coachen.

Service kantoor

Dit noemen wij een service kantoor. Met een service kantoor beschik je direct over een zakelijk vestigingsadres dat je kan gebruiken om je bedrijf in te schrijven bij de Kamer van Koophandel, maar dan voor een fractie van de kosten ten opzichte van een vast kantoor. Met een service kantoor kan je ons adres ook gebruiken in alle andere uitingen. Bijvoorbeeld op je website en visitekaartje.

Privacy

Misschien wel de voornaamste reden waarom coaches gebruikmaken van ons service kantoor is om hun eigen privacy te waarborgen. Op deze manier heb je een duidelijke scheiding tussen je praktijk en privé. Daarnaast komt het ook een stuk professioneler over als je in een kantoor bent gevestigd. Bij het online zoeken naar je bedrijf wordt anders direct je privéadres getoond. Vanaf nu kan je ervoor zorgen dat alleen je zakelijke vestigingsadres wordt getoond.

Aanvullende diensten

Het service kantoor kan je ook nog uitbreiden met aanvullende diensten. Zo kunnen we al je inkomende gesprekken voor je aannemen en je een gespreksverslag sturen zodat je niet zelf de hele dag bereikbaar moet zijn. Ook kunnen we inkomende post naar onze beveiligde omgeving scannen zodat je op ieder moment over de meest actuele poststukken kan beschikken. Op alle Flex4coaching locaties zijn voldoende coachkamers, flex kantoren, spreekkamers en praktijkruimtes beschikbaar om te kunnen werken. Deze ruimtes zijn per uur, per dagdeel of per dag online in te plannen.

Offerte aanvragen

Service kantoor voor optimale flexibiliteit

Alle diensten die aan het service kantoor zijn gekoppeld zijn uitermate flexibel. Net als jij. Daar waar jij wilt werken zijn onze diensten ook beschikbaar zonder langlopende contracten. Al onze diensten binnen het service kantoor zijn per maand opzegbaar.

Voordelen van een service kantoor

  • Representatief zakelijk vestigingsadres voor je praktijk
  • We regelen dit binnen 24 uur voor je in
  • Te gebruiken als vestigingsadres bij KvK
  • Alle voordelen van een zakelijk adres zonder duur kantoor
  • 24/7 je flexruimtes online reserveren
  • Je eigen lokale telefoonnummer naar je mobiel doorgeschakeld
  • Post wordt veilig gescand/doorgestuurd/ophalen
  • Geen langlopende contracten, per maand opzegbaar
  • Vraag direct online een offerte aan