Geen vast contract nodig
24/7 te boeken
Geld terug garantie
Gratis annuleren

Flex4coaching: de perfecte partner voor platformen die op zoek zijn naar een flinke uitbreiding van hun aanbod voor een specifieke doelgroep

Flex4coaching is een uniek netwerk van eigen vestigingen door heel Nederland waar coaches terecht kunnen om een coachingsruimte te huren. Het bedrijf is speciaal opgericht voor coaches die voor korte duur een coachruimte nodig hebben in een representatieve omgeving. Bij Flex4coaching is korte duur ook echt heel kort. Je kan al een coachruimte huren voor 1 uur. De coachruimtes zijn netjes ingericht en beschikken over een basis die voldoende is voor een goed gesprek.

Super simpel, super goedkoop, fantastische marges

Een coachingsruimte huren bij Flex4coaching is nog nooit zo simpel en goedkoop geweest. Het bedrijf biedt praktijkruimtes aan die je kunt huren per uur, per dagdeel of per dag. Je kunt al een coachingsruimte huren vanaf €14,- per uur. We hebben een ons boekingsmodel en alles wat daarbij komt kijken volledig geautomatiseerd en alle ruimtes hebben we gestandaardiseerd. Op deze manier kunnen we goedkoop werken en blijft er voldoende marge over voor de boekingen die jij aan ons doorstuurt.

Heel veel extra kamers op je platform

Het aanbod van coachruimtes van Flex4coaching zal je platform een boost geven. Voornamelijk door de specifieke doelgroep waar we ons op richten. Hiermee is Flex4coaching uniek. Alle coachruimtes hebben we direct onder eigen beheer waardoor wij zelf de beschikbaarheid van deze ruimtes in beeld hebben.

Maar gebruik van onze agenda voor directe boekingen

We werken met een volledig geautomatiseerd agendasysteem waarop je jouw platform kan aansluiten of zelf gebruik kunt maken van onze agenda. Op deze manier kan je direct profiteren van een volledig geautomatiseerd boekingssysteem zonder dat je een enorme investering moet doen.

Samenwerken met Flex4coaching

Als je meer wilt weten over de diensten van Flex4coaching, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons via het contactformulier.