Geen vast contract nodig
24/7 te boeken
Geld terug garantie
Gratis annuleren

Flex4Coaching breidt uit naar Zeeland: Op zoek naar nieuwe locaties in Goes, Middelburg, Vlissingen en Terneuzen

Met veel enthousiasme delen we graag het nieuws dat Flex4Coaching, een toonaangevend bedrijf in het verhuren van coachkamers, spreekkamers, werkplekken, praktijkruimtes en therapiekamers, zijn dienstverlening zal uitbreiden naar Zeeland. De stijgende vraag naar onze flexibele ruimtes heeft ons aangezet om op korte termijn nieuwe locaties te zoeken in de steden Goes, Middelburg, Vlissingen en Terneuzen. We zijn erg enthousiast om onze succesvolle formule naar deze prachtige regio te brengen.

Flexibele coachruimte
Flex4Coaching staat bekend om het aanbod van concurrerende, professionele ruimtes die perfect zijn voor coaches, therapeuten, trainers en andere professionals in de welzijnsindustrie. Of je nu op zoek bent naar een ruimte voor slechts één uur, een dagdeel van een hele dag, wij hebben de flexibiliteit om aan al je behoeften te voldoen.

Onze ruimtes zijn zorgvuldig ontworpen met oog voor functionaliteit en comfort. We begrijpen dat een inspirerende omgeving een essentiële factor is voor succesvolle coaching en therapeutische sessies. Daarom streven we ernaar om een ​​rustige en professionele sfeer te creëren waarin zowel professionals als cliënten zich op hun gemak voelen.

Ruimtes van circa 20m²
De vraag naar onze dienstverlening in Zeeland groeit gestaag, en we zijn vastbesloten om aan deze vraag te voldoen door nieuwe locaties te openen in Goes, Middelburg, Vlissingen en Terneuzen. We zijn specifiek op zoek naar gebouwen, verdiepingen of vleugels van gebouwen waar we ruimtes van ongeveer 20m² kunnen creëren. Of het nu gaat om drie ruimtes van 20m² of 20, wij staan ​​open voor verschillende mogelijkheden.

Als je een locatie kent of zelf een beschikbare ruimte hebt die aan onze criteria voldoet, nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we de mogelijkheden bespreken en ervoor zorgen dat Flex4Coaching haar diensten kan aanbieden aan de professionele coaches in Zeeland.

Flex4Coaching is trots op zijn reputatie als betrouwbare en professionele partner voor het huren van flexibele ruimtes. Onze missie is om een ​​bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van professionals in de welzijnsindustrie, en we geloven dat het uitbreiden naar Zeeland ons in staat zal stellen om nog meer waarde te bieden aan onze klanten.

Heb je op dit moment geen ruimte over, maar ben je juist op zoek naar uitbreiding. Laat het ons weten en misschien kunnen we samen optrekken om het ideale pand te zoeken.

Bekijk onze website voor meer informatie over onze dienstverlening en om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we nieuwe mogelijkheden creëren en de vraag naar flexibele ruimtes in Zeeland beantwoorden.

Neem contact op met Florentijn van den Bos: 06-22789093

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 30 juni 2023