Geen vast contract nodig
24/7 te boeken
Geld terug garantie
Gratis annuleren

Flex4Coaching verhuist naar een groter pand in Apeldoorn

Ben je op zoek naar een praktijkruimte, behandelkamer of coachingsruimte in Apeldoorn? Dan hebben we goed nieuws voor je! Flex4Coaching, de aanbieder van flexibele en professionele ruimtes voor coaches en therapeuten, is verhuisd naar een groter pand aan de Prins Willem Alexanderlaan 401. Dit is het gebouw naast onze oude locatie aan de Prins Willem Alexanderlaan 301.

Onze nieuwe ruimtes

Deze verhuizing was nodig om onze verdere groei in Apeldoorn mogelijk te maken. We hebben nu een eigen huisnummer gekregen, zodat we onze postafdeling beter kunnen gebruiken. Bovendien hebben we nu meer ruimte om onze klanten te ontvangen en te bedienen. Naast spreekkamers, coachkamers en flexwerkkamers hebben we nu ook een behandelkamer beschikbaar in Apeldoorn. Deze kamer is geschikt voor massages, acupunctuur, fysiotherapie en andere behandelingen die een comfortabele en hygi├źnische omgeving vereisen.

Flexibele opties

Bij Flex4Coaching kun je een praktijkruimte, behandelkamer of coachingsruimte huren per uur, per dagdeel of per maand. Je betaalt alleen voor de tijd die je gebruikt en je hebt geen vaste kosten of contracten. Je kunt ook gebruik maken van onze gemeenschappelijke faciliteiten, de wachtruimte, de keuken en de toiletten. Onze ruimtes zijn modern ingericht en voorzien van alle benodigdheden, zoals wifi, topkoeling, verwarming, verlichting, meubilair en schoonmaak.

Ontdek meer over onze nieuwe locatie

Flex4Coaching is de ideale partner voor coaches en therapeuten die op zoek zijn naar een praktijkruimte, behandelkamer of coachingsruimte in Apeldoorn. Je kunt bij ons terecht voor een flexibele en betaalbare oplossing die past bij jouw wensen en behoeften. Je kunt ook profiteren van ons netwerk van professionals en onze ondersteuning.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over onze nieuwe locatie in Apeldoorn of wil je een ruimte reserveren? Kijk dan op onze site www.flex4coaching.nl/locatie/flex4coaching-apeldoorn/. Wil je een kijkje komen nemen, neem dan contact met ons op via info@flex4coaching.nl of bel ons op 055-8200399. We geven je graag een rondleiding en laten je zien wat Flex4Coaching voor jou kan betekenen.

Reserveer jouw ruimte vandaag nog!

Wees er snel bij, want onze ruimtes zijn erg gewild en beperkt beschikbaar. Reserveer vandaag nog jouw praktijkruimte, behandelkamer of coachingsruimte bij Flex4Coaching in Apeldoorn en maak een goede indruk op jouw klanten!

Florentijn van den Bos
Chief Flexwork Officer ­čÖé

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 25 juni 2024