Geen vast contract nodig
24/7 te boeken
Geld terug garantie
Gratis annuleren

De verbouwing op onze locatie in Breda is van start gegaan!

De renovatiewerkzaamheden op onze locatie in Breda zijn nu volop aan de gang.

We willen je graag bedanken voor je begrip en geduld tijdens deze periode van verandering. We kunnen niet wachten om de nieuwe faciliteiten te presenteren en we zijn blij om te kunnen melden dat we op schema liggen met de werkzaamheden.

Ruimere kantoren en nieuwe behandelkamers
Binnenkort zullen we beschikken over ruimere kantoren en twee nieuwe behandelkamers die voldoen aan de WIP-richtlijnen voor medisch gebruik. Daarnaast voeren we nog andere veranderingen door, zoals de toevoeging van nieuwe meubels, accessoires en decoraties om ervoor te zorgen dat je in een prettige en productieve werkomgeving terechtkomt. We hebben het ontwerp van de nieuwe kantoren gebaseerd op de feedback van onze klanten, zodat we er zeker van zijn dat we aan jouw behoeften voldoen.

We zijn trots dat we binnenkort een breder scala aan mogelijkheden kunnen bieden en kijken uit naar de afronding van de werkzaamheden.

Hieronder willen we je graag een kleine tussentijdse update geven over de voortgang:

We realiseren ons dat de verbouwing enige overlast kan veroorzaken en we doen ons uiterste best om de hinder tot een minimum te beperken. We willen je dan ook bedanken voor je begrip en geduld tijdens deze periode van verbouwing.

Afronding werkzaanheden
We blijven je op de hoogte houden van de voortgang en de geschatte afronding van de werkzaamheden is week 14 2023. Als je vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze nieuwe, verbeterde locatie in Breda en nodigen je uit om als eerste de nieuwe faciliteiten te ontdekken door direct een boeking te maken voor de nieuwe coachingsruimte via onderstaande link.

Coachingsruimte boeken ->

 

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 3 april 2023