Geen vast contract nodig
24/7 te boeken
Geld terug garantie
Gratis annuleren

Verbouwing op locatie Lelystad bijna afgerond!

Vorige maand zijn we begonnen met de verbouwing op onze locatie Lelystad. Er wordt onderhoud uitgevoerd en een aantal nieuwe kantoren gerealiseerd.

De afgelopen maanden hebben we geïnventariseerd waar onze klanten nu echt op zitten te wachten bij het gebruik van onze flexruimtes. Al deze kennis hebben we gebundeld in een inrichtingsplan dat we nu gaan uitrollen.

Renovatie kantoren
We zijn op dit moment druk bezig met het renoveren van de kantoren en we zijn blij te kunnen melden dat we op schema liggen. De werkzaamheden vorderen gestaag en we zijn erg enthousiast over de resultaten tot nu toe en de ruimere kamers die we je straks kunnen aanbieden.

Op de 3e verdieping komen ook 4 behandelkamers die voldoen aan de WIP-richtlijnen, een hygiëne norm die noodzakelijk is voor medisch gebruik door onze Flex4medics klanten.

Ik deel graag alvast een kleine update van de eerste kantoren.
Zoals je kunt zien, worden alle vloeren vernieuwd en het nodige schilderwerk uitgevoerd.

Bedankt voor je geduld en begrip tijdens deze periode van verbouwing.
Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vaste huur
Op de 4e verdieping hebben we nog 1 volledig vernieuwd kantoor beschikbaar van 20m2 voor vaste huur.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze nieuwe, verbeterde locatie in Lelystad en nodigen je uit om als eerste de nieuwe faciliteiten te ontdekken door direct een boeking te maken voor de nieuwe coachingsruimte via onderstaande link.

Coachingsruimte boeken ->

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 11 april 2023